Over ons

Stoerenlandelijk is een rijschool die zich richt op het aanbieden van rijlessen op een ontspannen en zelfverzekerde manier.

Samengestelde inhoud

De diversiteit van de lesstof bij rijschool Stoerenlandelijk. Hier wordt gebruik gemaakt van verschillende leermethoden om zo optimaal mogelijk aan te sluiten op de individuele leerbehoefte van de leerling. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van instructievideo’s, interactieve online leermodules en praktijkoefeningen op maat.

Stories & Articles

Podcasts

Ons personeelsteam

Onze persooneelsteam staat er klaar voor u!

Our Staff Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla fermentum enim nec velit lobortis, quis imperdiet nulla mollis. Etiam ut libero ipsum.

Tom Shelby

Oprichter

Lisa Shelby

Ops Manager

Aaron Ford

Beheerder

Louise Acre

Beheerder

Rich More

Schrijver/Blogger

Eve Lopez

Schrijver/Blogger

Kate Green

Kantoor Manager

Milkshake

Kantoor Companion

In De Pers

is een rubriek waarin Stoerenlandelijk de aandacht vestigt op de positieve media-aandacht die ze hebben gekregen van verschillende nieuwsbronnen. Dit geeft potentiële studenten de mogelijkheid om te zien hoe de rijschool wordt gewaardeerd en hoe de instructeurs van Stoerenlandelijk bijdragen aan de gemeenschap.

“Stoerenlandelijk maakt rijlessen een leuke en leerzame ervaring. Hun instructeurs zijn zeer bekwaam en ervaren, en weten hoe ze hun studenten op hun gemak moeten stellen. We raden deze rijschool ten zeerste aan voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen!”

E! Magazine

“Stoerenlandelijk is meer dan alleen een rijschool – het is een gemeenschap. Hun toegewijde instructeurs zorgen ervoor dat hun leerlingen zich op hun gemak voelen en het beste uit zichzelf halen, terwijl de nadruk op veiligheid en verantwoordelijkheid wordt gelegd. We zijn onder de indruk van hun passie en toewijding aan het opleiden van de volgende generatie bestuurders.”

Huffington Post

“Stoerenlandelijk heeft een innovatieve benadering van rijlessen, met behulp van technologie om hun leerlingen te ondersteunen en feedback te geven. Hun app maakt het gemakkelijk om lessen te plannen en vooruitgang bij te houden, en hun instructeurs zijn vriendelijk en geduldig. Het is duidelijk dat deze rijschool klaar is voor de toekomst!”

TechCrunch

ALSO FEATURED IN

Electricity Logo
Event Elevate Logo
ThemeFusion Logo
Guardian Logo

Verse inhoud

Direct naar uw Postvak in

Voeg gewoon je e-mailadres toe en klik op abonneren om op de hoogte te blijven.